2-8
30min
6.95
Disponibilitat
25
euros
CAMEL UP
Sigues testimoni de la cursa de camells més esbojarrada de tots els temps, on les coses funcionen a l'inrevés quan els camells es posen uns s sobre d'altres i les Piràmides es donen la volta.

Com a membre de l'alta societat egípcia, us reuniu en el Desert amb un clar objectiu: guanyar la major quantitat de diners possible donant suport al Camell que creus que guanyarà cada etapa i al qual guanyarà la carrera completa. No obstant això, en aquesta cursa, també pots guanyar diners deduint quin Camell arribarà l'últim. La lectura dinàmica de la cursa i marcar els temps és molt important per a apostar pel Camell correcte i alçar-te amb la victòria.

Camel Up és un joc familiar per a 2 a 8 jugadors, senzill, ràpid i escandalosament emocionant. En acabar cada partida d'aproximadament 20 minuts de durada, no podràs resistir i tornaràs a reptar als teus companys de joc per dilucidar novament al guanyador.

El joc conté una piràmide especial llançadora de daus que farà les delícies dels jugadors més joves i assegurarà el tiratge aleatòria dels daus.

Premis i mencions
2014 Spiel des Jahres Winner
2014 Golden Geek Best Family Board Game Nominee
2014 Guldbrikken Best Family Game Nominee
2014 Juego del Año Finalist
2014 Spiel des Jahres Nominee
2015 Boardgames Australia Best International Game Nominee
2015 Lys Grand Public Finalist
2015 Nederlandse Spellenprijs Best Family Game Nominee
2016 Hungarian Board Game Award Nominee